Over

Liever niet de deur uit? Haal de personal trainer in huis!

  1. Home
  2.  » Over

Gratis proefles

Gecertificeerd

Gratis parkeren

Gecertificeerd "fit tijdens & na zwangerschap"

Nico Elias

Ik ben Nico Elias en sinds 1 juli 2016 trotse eigenaar van Personal4you, Personal Trainer in Den Haag. Ik studeerde af als fitnessinstructeur en personal trainer aan het ROC Leiden. Al op jonge leeftijd was ik een fanatiek sporter en beoefende ik veel verschillende sporten: judo, zwemmen, dansen, voetbal, volleybal, korfbal, (kick)boksen, noem maar op. Ik geef al sinds mijn vijftiende training bij diverse verenigingen. Door mijn ruime ervaring kan ik ook tijdens personal training lessen goed helpen op het gebied van jouw sport.

Kleine sportschool

Personal4you is bewust een kleine sportschool, omdat ik het belangrijk vind om persoonlijk contact te hebben met mijn leden. Zo leer ik iedereen goed kennen en kan ik je beter helpen om jouw doel te realiseren. Wat je doel ook is, ik ben ervan overtuigd dat sport een weg ernaartoe is. Zowel voor de topsporter die vol overgave wil trainen, als voor mensen die zich in het dagelijks leven wat makkelijker willen bewegen. Met een op maat gemaakt aanbod, wil ik ervoor zorgen dat jij fitter in het leven staat en meer energie hebt.

Personal4You
Personal4You

Eyup

Mijn hart voor fitness is erg groot en mijn passie wilde ik graag delen met iedereen, daarom ben ik begonnen als personal trainer.
Ik ben er om je te helpen naar jou doelen en daarom houden we de trainingen  persoonlijk, dus je krijgt mijn volle aandacht. Omgekeerd verwacht ik ook jouw volle vertrouwen en inzet terug.  We hebben de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trainen. Dus het maakt voor ons niet uit of het regent of dat de zon schijnt. We doen er samen alles voor om jouw doelen te behalen. We houden de vooruitgang bij en zo verbeteren we alle minder sterke punten van jou. Kort samengevat is het eigenlijk “jouw doel, mijn aanpak en ons resultaat”.

Jouw doel, mijn aanpak en ons resultaat.

Personal Trainer Eyup